Rosa Torras i Barris

Formació en Mindfulness: Instructora Acreditada de Mindfulness del programa MBSR per reducció de l’estrès a l’Institut esMindfulness 

Membre de la Asociacion profesional de instructores de Mindfulness MBSR 

També s’ha format en el Programa MBPM Mindfulness per a la salut i la compassió a través de Respira Vida Breathworks, entitat que dirigeix Vidyamala Burch 

Des de 2016 imparteix xerrades, tallers i cursos sobre Mindfulness adreçats a docents i professionals de diferents àmbits.  L’any 2018 va impartir un programa de formació de Mindfulness per a docents de l’Escola d’Adults CFA Victor Català del centre penitenciari Brians 2.

Ha participat amb certificat d’assistència als tallers organitzats en el 5º Congres Internacional de Mindfulness a Saragossa 2018

En els propers mesos s’acreditarà en l’especialitat de Mindfulness i les addiccions MBAR curs per a la recuperació de les addiccions basat en l’atenció plena, seguint la metodologia de la Dra. Valerie Mason-John.

Montserrat Segarra i Suana

Mestra i logopeda. Màster en Educació i noves tecnologies per la UOC (Universitat Oberta de Catalunya). Especialista en programes d’estimulació auditiva per a infants amb sordeses.

Trajectòria professional dins dels Serveis Educatius del Departament d’Ensenyament de Catalunya acompanyant a infants, famílies i docents en la descoberta i millora de les habilitats comunicatives i expressives. Formadora i coautora de llibres de text, de divulgació i materials educatius.

Formació en Mindfulness: programa MBSR per a la reducció de l’estrès a l’institut esMindfulness de Barcelona.   Mindfulness per al desenvolupament personal I i II i Curs de Mindfulness i Compassió amb Aura Costa. Ha participat al 5è Congrés Internacional de Mindfulness (Saragossa, juny 2018).

S’ha format en el Programa TREVA  dirigit a docents i centres educatius per desenvolupar les competèncias de la Relaxació, Meditació i Mindfulness.

Recentment també ha estat acreditada per la Dra. Amy Saltzman en el programa A Still Quiet Place per acompanyar nens i adolescents a sostenir i millorar l’estrès i les emocions difícils.

montse@mindfulnessivida.cat

Àngels Ponce i Ribas

Terapeuta Familiar. Especialista en Processos de Dol i Mort. Escriptora i Docent. www.angelsponce.com

Trajectòria professional: especialista en l’acompanyament a famílies amb fills amb discapacitat, treballant en diferents entitats del sector de la discapacitat. Formadora sobre l’atenció a famílies al diferents col·lectius professionals i entitats i directament a les famílies sobre diferents temes, com Benestar, processos de dol i Mindfulness. Ha publicat 16 llibres i col·labora habitualment amb diferents mitjans de comunicació.

Des de 2016 imparteix xerrades, tallers i cursos sobre Mindfulness especialment dirigits a Famílies amb fills amb discapacitat.

Formació en Mindfulness: Instructora Acreditada de Mindfulness del programa MBSR per a la reducció de l’estrès a l’Institut esMindfulness de Barcelona.

Membre de la Asociación professional de instructores de Mindfulness MBSR

També s’ha format en el Programa MBCL (Vida compassiva basada en Mindfulness).

Actualment està cursant  el Programa Path of Freedom, un Model d’intervenció dissenyat per Prison Mindfulness Institute, que s’està portant a terme en diferents institucions penitenciàries d’Estats Units i altres països del món.

angels@mindfulnessivida.cat

COL.LABOREM AMB:

CON PLENA CONCIENCIA: Associació que treballa per a la difussió de les pràctiques contemplatives per al Benestar de les persones i les organitzacions.